Baydero Bal De Afcano

08 Temmuz 2022

Merhaba Güzel İnsan 

Mutluluğu derinden hissedebileceğiniz bir koku.

Bu güzel parfümün parfüm örün Gorhan. 2006 yılında kendi niş parfüm markası olan Bayredo yu kurmuş. Anlamı ise eski İngilizce de Hoş koku olarak söyleniyor. İsmi çok duyulmayan, bir marka fakat, ben bu konunun raflarda geride kalmasına üzüldüm.

Şimdi gelelim bu güzel parfüme. Parfüm kategorisi odunsu oryantal olarak sınıflandırılmıştır. Parfüm ilk açılışında sizi limon, turunçgiller ve portakal çiçeği ile gerçekleşiyor. Mutlulukla giriş yapan bu koku orta notalarında size kendini tam olarak tanıtıyor. Artık tatlı tropikal meyveler, tatlımsı lezzetli çiçekler ile devam ediyor.

Son noktaya gelindiğinde, yapa odunsu, sedirağacı ve misk ile bitiyor. Önce mutluluk duygusunu aldığınızı söylemiştim. Devamı ise ferah, yumuşak ve sakinlik. Özellikle yaz ayları kullanımı için çok uygun. Unısex ama kadınlar için daha uygun gibi. Ama bu kokuyu mevsim geçişlerinde kullanmak isterim. Eminim ki daha etkileyici olacaktır. 

Gelelim duygusal bölüme :)

Bu parfümün orijinalini piyasa da 2.000 TL ile 4.000 TL arasında temin edebilirsiniz. Fakat aynı kokunun muadilini çok daha uygun fiyatlar ile de bulabilirsiniz. Aşağıda bırakacağım linkle tıklayarak ürünü inceleyebilirsin. 

https://www.ahmmoda.com/unisex/scent-of-series//scent-of-unisex-berlin---69

Bir sonraki bloglarımda görüşmek üzere. Kendine iyi davran lütfen. 

Saygı ve Sevgilerimle…


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla