Bir sonraki favori kokunuzu bulun ?

02 Ocak 2022

Kendinize uygun mükemmel kokuyu nasıl bulabilirsiniz? Bu, bize diğerlerinden daha fazla sorulan bir soru ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız biraz bunaltıcı olabilir. Ve bu en iyi zamanlarda bile önceden koklamadan koltuğunuzdan yeni bir koku satın almaya çalışmak şöyle dursun!

Mükemmel parfüm çözümümüz var: dahiyane Parfüm Bulucumuz…

Zaten beğendiğiniz bir kokunun adını yazmanız isteniyor ve çok akıllı algoritma tüm işi sizin için yapıyor. Bu, yıllar önce, akıllı girişimci kadın Songül Şahin Kaptan AHM parfümeri müşterilerinin bir sonraki kokularını bulmalarına nasıl yardımcı olacağı konusunda bir fikir geliştirdi.

Bu bilgisayar programı, yüz binlerce kokuyu karşılaştıran ve tanımlayan anahtar kelimelerle tamamen güncellendi sadece koku notaları değil, kokunun size nasıl hissettireceği, parfümcünün yarattığı atmosfer, kokunun kendisinin karakteri. Yapmanız gereken tek şey, zaten sevdiğiniz bir kokunun adını yazmak ve size hemen aramanız gereken kokuların bir listesi verilecek, hepsi çeşitli fiyat noktalarında ve kesinlikle bayılacağınız özelliklere sahip.

Dürüst olmak gerekirse, ücretli danışmanlık için en minimal fiyatlarla sizlere hizmet ediyor olacağız…

Whatsupp üzerinden iletişime geçebilirsiniz !!!


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla