Botoks Etkili Limon Maskesi

Cildimize en doğal çözümler

15 Kasım 2023
Cildimize en doğal çözümler

Selam olsun bloğumu okuyana;

Konumuzdan da anlaşılacağı üzeri konumuz yüz maskesi. Hem de botoks etkisi yaratan güçlü bir maske. Ben şahsım bu zamana kadar hiç yüzüme botoks, dolgu vs.. gibi hiçbir işlem yaptırmamış bir insanım. Yaşım 35 ve cildim gayet iyi ve kullanışlı. Yaşıma göre tabii  göz altı çizgilerim süperim on numarayım demiyorum ama cildim gayet iyi. Bunu da en çok makyaj yapmama bağlıyorum. Kendimi bildim bileli makyaj yapmak bana hep külfet gibi geldi. Sabahları erken kalktığım için makyaja ayıracağım zaman dilimini de uyuyarak geçirmeyi tercih ettim. Aslında tembelliğim bana bu alışkanlığımı kazandırdı diyebilirim. Birde biraz cildine iyi gelecek besinleri tercih etmelisin.

Bu detaylı konuyu muhakkak daha sonraki bloklarım da ayrıntılı bir şekilde konu alabilirim. Fakat şu an detayına takılmamız gereken konu maske. Artık detayına bakamadığım her seferinde satıcı mağaza personeline, belki de yorumlara takılarak aldığım maske ve cilt üzeri ürünler beni çok tatmin etmiyor. Ya çok ciddi paralar harcayarak hakkını veren ürünleri tercih etmelisiniz, bu durum size biraz pahalıya patlayabilir tabii . Ya da benim gibi evde bulunan doğal ürünler ile kendinize bakım yapabilirsiniz. İnanın en pahalı ürünlerden bile daha yüksek sonuçlar alabilirsiniz. 

Şimdi sizlere benim evde denediğim ve çok memnun kaldığım tarifini de bilindik sitelerden aldığım maske tarifini ve kullanımını anlatmak isterim. Öncesinde belirtmeliyim ki bu vereceğim maske temizlemek arındırmak amacı ile yapılan bir maske değil. Yüzünüzün doğal ürünlerde botoks etkisigibi gergin olmasını sağlayan bir maske. Eğer cilt sorunlarınız var ise lütfen bu tarifin cilt tipine göre faydalı olup olmadığını araştırın lütfen. Hiçbir yan etkisi olmaz, sonuçta doğal ürünler. Fakat çok daha net sonuçlar almak için araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca bu maske kullanımında düzen ve istikrarlı olmanız size daha çok fayda sağlayacaktır. Ben genelde hafta da 1 ya da 2 kere yapıyorum ve aldığım sonuç beni mutlu ediyor. Tabii siz yaptıkça bu sıklığı kendinize göre de uyarlayabilirsiniz. Ama en kötü ihtimalle haftada 1 kere muhakkak yapmanızı öneririm.

Şimdi gelelim Limonlu botoks maske tarifine;

  1. 1 tatlı kaşığı limon suyu
  2. 2 tatlı kaşığı süt ( fazla olduğunda zararı olmaz ) 
  3. 1 tatlı kaşığı bal 
  4. 1 tutam tuz 
  5. 1 yumurta sarısı 

Yukarıda saydığım tüm malzemeleri birbirleri ile karıştıralım. Daha sonra bir fırça yardımı ile yüzünüze her yerine eşit şekilde maskeyi sürelim. İlk sürdüğünüz maske cildinizde kuruduktan sonra ikinci katı sürmeliyiz ve bu katmanda kuruyunca son olarak 3.katmanı da sürdükten sonra kurutmaya bırakalım. Maske tamamen cildinizde kuruduktan sonra yıkama işlemine geçebilirsiniz. Maskeyi ilk yaptığınız da bile etkisini çok büyük farkla görebilirsiniz. Düzenli ve istikrarlı kullandığınız da eminim ki çok daha yüzünüzü güldürecek sonuçlar alabilirsiniz. İnşallah bu bloğum size bir fayda sağlar. Bir sorunuz olması durumunda bana https://www.ahmmoda.com/iletisim linkten forum doldurarak ya da https://www.instagram.com/ahmmodacom/  instagram yolu ile de  iletişime geçebilirsiniz.

Şimdilik Hoş çakalın...


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla