Kilian Back To Black Afrodizyak Parfüm

24 Haziran 2022

Merhaba Güzel İnsan ;

Parfüm dünyasında gezintiye aralık vermeden devam ediyoruz. Siyahın gücü ile ortaya çıkan Black to blak ile karşınızdayım. Black to blak by kilian markasının 2009 yılında sürdüğü bir parfüm. Yaratıcısı yani parfüm örü Calice Becker' dir. Bu parfümün bir diğer adı da afrodizyak olarak geçmektedir. Bu kokuyu yazın kullanmanız biraz imkansızdır. Ağır bir kokusu var. Ama yine üstünü de çizerek söylüyorum, tartışılmaz tek konu zevklerdir. Daha doğrusu kime göre neye göre. Parfümü ilk sıktığınızda acımsı bir kokuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat bu acımsı duygusu size kendine özgüveni yüksek, kimin ne düşündüğünü önemsemeyen havalı bir adamı anımsatırcasına. Parfümdeki notaların geçişi biraz yavaş ilerliyor. 

Orta notalara gelindiğinde kişniş, ahududu, bal ve bademin karışımıyla acımsı koku biraz daha yerini kendinden emin, ama bir o kadar da maço şekliyle devam ediyor. Bir diğer deneyimle patron benim dercesine kokuyor. Sonlara geldiğimizde, karakterini tam net olarak algıladığımız notalarda ise tütün, sardunya, zencefilli çörek ve kehribar birleşimi ile kalıyor. Burada da tütünün vermiş olduğu koku baskın. Maçoluğun vermiş olduğu ağırlığı, diplerde de devam ediyor. Eğer yeni bir isim verme imkanımız olsa, esrarengiz derdim. Çünkü kokusuyla anlam veremediğimiz ama kendini merak ettiren bir koku. Afrodizyak özelliği ile de oldukça çekici ve kendine güvenen erkekler için üretilmiştir.

Fakat elde edilmesi zor kadınları da anımsatmıyor dersem yalan olur. Bu yüzden unısex olarak da kullanılmaktadır. 

Geldik finale :) 

Orijinal ürün satış aralığı ülkemizde 2.500 TL ile 3.100 TL ' ye kadar fiyat aralığı ile temin edebilirsiniz. Ama yok bana pahalı gelir , muadil örnek kokusunu da tercih ederim derseniz, aşağıda bırakmış olduğum linkten örnek kokusuna çok uygun fiyatlarla da ulaşabilirsiniz.

https://www.ahmmoda.com/unisex/scent-of-series//scent-of-unisex-new-york---67

Bir sonraki bloglarda görüşmek dileğiyle.

Saygı ve Sevgilerimle.


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla