Montale Intense Cafe

17 Haziran 2022

Merhaba Güzel İnsan 

Bugün ülkemizde ismi sıklıkla duyulan ve satış oranları yüksek olan Montale Intense Cafe unısex ürünü ile geldim. Mor renk şişesi ile de özellikle biz bayanların dikkatini fazlası ile çekebilir. 

Ama bakalım şişesi kadar içeriği ve hissettirdikleri neler ? Hazırsan başlayalım mı ? Montalle Intense Cafe ' nin dünyasına hoşgeldin. :) Yanık gül kokusunu anımsayın lütfen.  Tam acıyı hissedecekken araya giren ama ne olduğunu anlayamadığım tatlı ile karışık çiçek kokuları. Aslında tam çiçek kokusu delisiyim. Ama tadı tatlıya kaçınca biraz bana tuaf gelmedi dersem, yalan olur. 

Tamam devam edelim :) 

Sizi en son bıraktığım çiçeklerden alıp, fincan dibine geldiğiniz kahve telve kokusunu anımsayın. Ama tatlımsı koku hiçbir notasından eksik olmuyor. Kendisine yakışır bir şekilde finalini vanilya ve çikolata tozu ile bitiriyor. Eğer şekerli ve çikolata kokusunu seviyorsanız, tam sizlik. Güneşin tepeden vurduğu sıcak günlerde kullanmamanızı tavsiye ederim. Ama serin günlerde belki yaz akşamlarında mevsim geçişlerinde size daha çok yakışacaktır. Tabiki zevk meselesi, tartışılamaz saygı duyulması gereken bir nokta. 

Gelelim işin tamemen duygusal bölümüne;

Araştırmalarım sonucu tam fiyatından emin olamasam bile piyasasi 1.800 TL ile 3.480 TL'ye kadar belki de daha fazlasına temin edebilirsiniz. Bu kadar veremem ama parfüm koleksiyonumda ya da rafımda olsun diyorsanız , ki duyar gibiyim o halde aşağıda size bırakmış olduğum linkten çok daha uygun muadil örnek kokusunu Lion Francesco markası ile  temin edebilirsiniz. 

https://www.ahmmoda.com/unisex/scent-of-series//scent-of-unisex-kiev---66
 Şimdilik hoşcakal diyorum, bir sonraki bloglarımda görüşmek üzere .

Saygı ve Sevgilerimle.


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla