Nasomatto Black Afgona

08 Eylül 2022

Merhaba Güzel İnsan 

Uzun zamandır blok yazılarımdan uzak kaldığımı fark ettim; ve hemen kendime gelerek yeni bir blok konusu ile geldim. 

Bu bloğumda sizlerle 2009 yılında çıkan Nasomatto black afgano ile tanıştırayım. Kokulara bir renk verilseydi, bu parfümün rengi zifiri karanlık olurdu. 

Üst Nota : Kenevir  yeşil notalar 

Orta Nota : Reçineler, odunsu notalar , kahve ve tütün 

Alt Nota : Tütsü ve agarwood 

Her ne kadar Unısex geçse de bana biraz çapkın erkek kokusunu anımsattı. 

Üst notalarında kenevir ve yeşil notalar kullanılmıştır. Kenevir sizi şaşırttı öyle değil mi :) Esrarengiz koku dedikleri bu olsa gerek. Sert ve keskin bir girişi var. Hali ile koku kendini merak ettirebilir. Geçişte tütünün kokusunun kahve ile birleşimini hayal edin. Tabiki bu sizi korkutmasın o kadar ekşi bir koku değil. Reçine ve odunsu notalar ile sertliğini sürdürmektedir. 

Son notalarında ise tütsü ve agarwood bulunmaktadır. Tamamı odunsu olan bu parfüm kimileri tarafından hayran olurken, kimilerinde yan etki yapabilir :) Eğer toprak ve odunsu notaları seviyorsanız gözünüz kapalı alabilirisiniz. Çünkü her notasında bu tonu derinden alabilirsiniz. Çapkın erkek kokusunun ortalama piyasa fiyatları 3.000 TL ile 4.500 TL arasında temin edebilirsiniz. Fakat bu kokunun muadilini çok daha uygun fiyatlar ile temin edebileceğiniz bir link bırakıyorum.

Tercih sizin  ;)

https://www.ahmmoda.com/unisex/scent-of-series//scent-of-unisex-baku---71

Bir sonraki bloglarımda görüşmek üzere sevgi ile kal 

Saygılarımla…


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla