Parfums De Marly - Pegasus

13 Mayıs 2022

Merhaba Güzel İnsan 

Parfums De Marly - Pegasus Kesinlikle underrated kalmış kokulardan bir tanesi. 

Köklerine sadık ve bir beyefendiye yakışan bu koku, odunsu ve olağanüstü seçkin bir imzaya sahiptir. Pegasus, selvi, bergamot ve kediotu karışımından geliştirilen meyve, ağaç ve baharat dengesiyle açılıyor. Kalbi, yasemin, lavanta ve acı bademin güzelce iç içe geçmiş bir kombinasyonunu sunar ve pudramsı, taze bir koku yaratır. Baz, kehribar ve sandal ağacının oryantal bir dokunuşuyla kaynaşmış vanilyaya sahiptir. 

Kokusunu aldığınızda bir daha bırakamayacağınız, bir süre devamlı kullandıktan sonra bıraksanız bile arada bu kokuyu almak isteyeceksiniz. 

Parfums De Marly - Pegasus oldukça bütçeyi zorlayacak hatta belki de ben hiç alamam diyeceğiniz parfümlerden biri olabilir. Çünkü fiyatını duyduğunuzda şu şartlarda iyimisin ? diye içinizden bana bir soru bile yöneltebilirsiniz.2.500 TL ile 3.900 TL arasında temin edebilirsiniz. Evet alan var mı?  Tabiki var. Ama günümüz şartlarında ekonomik durumlardan dolayı bu kadar yüksek ücretler ödemektense, sizlere kaliteyi uygun fiyatlı sunmaktayız.

Gelelim bu kokuyu pahalı diye kullanamayacakmıyız tabiki kullanacağız. :) 

Lion Francesco Parfüme ürünleriden unisex serisinde örnek muadil kokusu bulunmaktadır. Size vereceğim linkten ürüne ulaşabilirsiniz. 

https://www.ahmmoda.com/unisex/scent-of-series//scent-of-unisex-mumbai---81
 

Saygı ve Sevgilerimle.


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla