Tızıana Terenzı Kırke

21 Ekim 2022

Merhaba Güzel İnsan

TIZIANA TERENZI KIRKE 
 

Üst Nota : Armut, şeftali, kum ve tutku meyveleri

Orta Nota : Vadi zambağı

Alt Nota : Paçuli, heliotrop, miskin, sandalağacı ve vanilya 
 

Ünlü parfümörün 2009 yılında kendi adını vererek kurduğu parfüm evi, günümüzde bağımsızlığını koruyan en büyük niş parfüm markalarından biri olmuş durumda.

Tızıana Terenzı Kırke size bol meyve kokuları ile merhaba diyor. Açılış notaları dolu dolu meyvemsi bir koku. Zamanla orta geçişi yerini çiçeksi notalara bırakıyor. Meyve kokularının hafiflediği çiçeksi notalar ile birleşimi yerini tatlımsı bir kokuya bırakıyor.

Kremsi şekerli vanilya tonu ile kapanıyor. Eğer bol meyveli tatlı kokuları seviyorsanız bu koku tam sizlik. Gittikçe hafifleşen ve tene yakışan bir tonlaması mevcut. Şekerli yapısından dolayı dengeli kullanmanızı öneririm.
Bu sebepten dolayı da sonbahar ve kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bol meyveli ve tatlımsı kokuyu eğer parfüm dolabınıza almak isterseniz 4.000 TL ve üstü miktarları gözden çıkarmanız gerekmektedir.

Eğer parfüme bu kadar para veremem verme imkanım yok diyorsanız sizi Lion Francesco marka Unısex serisinden DUBAI ürünü ile tanıştırmak isterim. Tonlamada aynı formül asyön kullanılmıştır.
Tam olarak aklınıza gelen doldurma parfümdür. Kalıcılığı % 60 oranda olan ürünümüzü çok daha uygun bütçe ile temin edebilirsiniz.

https://www.ahmmoda.com/unisex/scent-of-series//scent-of-unisex-dubai---75
 

Size vermiş olduğum linke tıklayın, aradığınız ürün tam olarak bu ;)

Tabiki tercih sizin, biliyorsunuz ki konu tamamen duygusal.

Bir sonraki bloklarımda görüşmek üzere

Saygı ve Sevgilerimle…


Benzer İçerikler

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla