XERJOFF ALEXANDER II

14 Haziran 2022

Merhaba Güzel İnsan 

Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Yüzümde gülümseme ile sana merhaba diyorum. 

Yolun bu çılgın ama bir o kadar da sakin kendine hayran bırakacak kokuya düştü ise , kalp kalbe karşıdır diyorum. XERJOFF ALEXANDER II adlı parfüm 2012 yılında ispanyalı parfümörü Chris Maurice tarafından piyasaya sürülmüştür. Şimdi benimle birlikte yolculuğa çıkmaya hazır mısın ?

Kendini duygularınla hayal et lütfen. Lavanta ile tarçının keskin kokusu yüzünüze vuracak. Derinden ve sert bir şekilde birazda ekşimsi ve acı ile hissedebilirsiniz. 

Lütfen sakin ol,

Orta notaya geldiğimizde tatlı, kremsi ayrıca pudramsı koku ile etkileneceğinizin garantisini verebilirim. Asıl karakterini oluşturacak ve sizde kalacak noktası ise amber misk ,öd ağacı, sandal ağacı ve vanilya ile oryantal odunsu kokusu ile kendinizi sakin fakat bir o kadarda ferah hissedebilirsiniz. Size mevsimde fikir vermek isterim, ama inanın veremem :) Çünkü çok kararsız kaldım.

Her geçişi farklı.

İlk sıktığımda yazın kullanamam dedim, fakat son notasına geldiğimde tam bir yaz kokusu. Özellikle yaz akşamlarında hafif esintinin olduğu dönemlerde bu kokuyu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 

Gelelim asıl konuya :) 

Maddiyattan bahsedelim biraz derseniz; tamamen duygusal bölüme geçiş yapalım tamam. :) Parfüm fiyatını görünce gözlerim açılmadı desem yalan olur. 

Hazırsan söylüyorum ! 6.966 TL, ye bu güzel parfüme sahip olabilirsin. Fiyatta aşağı yukarı oynama tabii olabilir. Ama orijinal fiyat aralığı genel olarak bu şekil. Her zaman söylerim tercih meselesi. İmkanın varsa orijinal alabiliyorsan ki çok isterim senin adına. 

Fakat alamam dersen biz AHM MODA olarak size bu güzel kokuyu en kaliteli şekilde ama bütçeye uygun bir şekilde aşağıda bıraktığım linke tıklayarak temin edebilirsiniz. 

https://www.ahmmoda.com/unisex/scent-of-series//scent-of-unisex-london---65 

Seninle vakit geçirmek çok güzeldi. Umarım sende zevk almışsındır bloğumdan. 
Teşekkür ederim.
Saygı ve Sevgilerimle.
 

 


Benzer İçerikler

Kışın En Güzel Kampanyaları Sizlere Özel

Kışın En Güzel Kampanyaları Sizlere Özel

31 Ocak 2024 | Genel

Kış ayları, markaların indirim ve kampanyalarla tüketicilere avantajlı fırsatlar sunması için ideal bir dönemdir. Kışın en güzel kampanyaları sizlere özel olarak düzenlenir ve ihtiyaçlarınıza en uygun ürünleri daha ekonomik bir şekilde alma imkanı sağlar. Bu dönemde elektronikten giyime, tatil fırsatlarından yeme içme kampanyalarına kadar birçok sektörde özel indirimler ve avantajlar sunulmaktadır. Kışın en güzel kampanyaları sizler için tasarlanmış özel tekliflerle karşınıza çıkar ve alışveriş yaparken bütçenizi koruyarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı hedefler.

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla