Yaz Kokusu Deep Blue

21 Haziran 2022

Merhaba Güzel İnsan 

Çok şükür ki, yaz geldi. Tüm sıcaklığı ile içimizi çoktan ısıttı. Dolaplarımızdan kışlıklar kalktı, yaz modasına ayak uydurduk öyle değil mi ? Gerek giyim, gerek ayakkabı hatta kullandığımız çantalarımız bile değişti. 

Peki parfüm kullanımınızda yazlık kışlık ayrımı yaptınız mı ? Eğer böyle bir ayrımınız yok ise ben size neden ? diye sorarım. Koku neden bu kadar önemsiz? İnsan bilinçaltına 5 duyumuzla mesaj göndeririz. Bunlardan en önemlisi görsel 

2. sırada ise koku algımız gelir. Bu sebepten dolayı güzel insan algını mevsimine göre değiştirmeni öneririm. 

Bu güzel yaz mevsiminde kullanabileceğimiz ve iyi ki tanımışım diyeceğiniz bir ürünle geldim size. Afrozy Deep Blue Afrozy deep blue bayan ile çarfıfelek tropijkal meyvesi,şeftali ve ahududu kokunun tamamlayıcı özelliği ilk kokladığınızda patlayan meyve molekülerini hissedeceksiniz. Sentetik bir meyve dumanı gibi mutlu olmamak elde değil. Vadi zambağı ve casis meyvesi tohumu ile kokuyu daha belirgin hale getiriyor. Aynı zamanda bir ferahlık bastırıyor. Keti otu, sandal ağacı, vanilya, pachuli ve misk tamamlıyor. Kokuyu sıktığınızdan bir saat sonra tamamen bitmiş halini alıyor. Buram buram meyvemsi yaz aylarının ferahlığına karşı vazgeçilmez, bir koku arkanızda bırakacaksınız. 

Bu güzel kokuya bırakmış olduğum linkten ulaşabilirsiniz. 

https://www.ahmmoda.com/kadin/afrozy//afrozy-deep-blue-kadin---3

Tabi ki  beyleri de es geçmiyorum. Deep Blue Man ile kokunuza imza bırakmanız çok mümkün. İlk tanıştığınızda koku biraz karışabiliyor. Petit grain yaprağı yağı aynı zamanda çam kozalağı kokusu veriyor. Limonla karışınca köknar ve deniz otu kokuyu tam bir erkeksi hale getiriyor. Koku tende kaldıkça freş ve aynı zamanda bir deniz kenarında sert esen deniz kokusu haline geliyor. 

https://www.ahmmoda.com/erkek/afrozy//afrozy-deep-blue-erkek---8

Size güzel duygular biriktireceğiniz ve her kokladığınızda mutluluk duygusunu anımsayacağınız günler dilerim. 

Bir sonraki Bloklarımda görüşmek dileğiyle,

Saygı ve Sevgilerimle.
 


Benzer İçerikler

Kışın En Güzel Kampanyaları Sizlere Özel

Kışın En Güzel Kampanyaları Sizlere Özel

31 Ocak 2024 | Genel

Kış ayları, markaların indirim ve kampanyalarla tüketicilere avantajlı fırsatlar sunması için ideal bir dönemdir. Kışın en güzel kampanyaları sizlere özel olarak düzenlenir ve ihtiyaçlarınıza en uygun ürünleri daha ekonomik bir şekilde alma imkanı sağlar. Bu dönemde elektronikten giyime, tatil fırsatlarından yeme içme kampanyalarına kadar birçok sektörde özel indirimler ve avantajlar sunulmaktadır. Kışın en güzel kampanyaları sizler için tasarlanmış özel tekliflerle karşınıza çıkar ve alışveriş yaparken bütçenizi koruyarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı hedefler.

Sepet

Sepetiniz Boş

Alışverişe Başla